Confectii metalice pentru sere, hambare, magazii si rampe

Asteptam autobuzul intr-o statie si ploua de rupea pamantul. Cu toate ca este situata in centrul orasului, statia poarta impropriu aceasta denumire, fiindca in afara faptului ca aici opresc mijloacele de transport in comun si exista insemnele respective, nu exista un refugiu in care omul sa stea la adapost cand ninge, cand ploua si bate vantul puternic sau cand arde soarele.

Aici asteapta batrani si 30 de minute sau ore intregi ( de cand cu pandemia mijloacele de transport in comun sunt din ce in ce mai rare) in picioare, fiindca putinele banci din lemn aflate in exteriorul parcului sunt rapid ocupate.

Da, cand este timp bun, calatorii ocupa acele banci din lemn, dar cand ploua, toata lumea este pedepsita sa astepte in picioare si in ploaie sosirea autobuzului.

Ce bine ar fi sa se amenajeze o statie de autobuz pe una dintre acele confectii metalice realizate de Storeexpert la comanda!

O astfel de structura prinsa cu simtul raspunderii in fundatie rezista zeci de ani si este usoara si rezistenta in acelasi timp.

Confectiile metalice sunt din ce in ce mai utilizate in statele civilizate ale lumii, fiindca metalul este reciclabil si utilizarea lui inseamna salvarea aurului verde al omenirii, adica a padurilor.

Nu putem sa folosim scanduri din lemn, capriori si grinzi din lemn pentru o sera, o magazie, un hambar, in sfarsit pentru toate constructiile de care avem atat de mare nevoie.

Mergem cu masina la reparat sau la o revizie si trebuie sa o urcam pe rampa. Din ce este realizata rampa? Tot din metal, fiindca metalul si plasticul inlocuiesc foarte bine lemnul si ambele materiale se pot recicla.

Ajuti o persoana cu handicap fizic si trebuie sa o duci intr-o anumita institutie sa isi caute drepturile? Fara acea rampa metalica de acces pentru cei aflati in scaun cu rotile, ti-ar fi aproape imposibil.

Poti realiza multe sere pe arabilul roditor pe care il ai, transformandu-l intr-o sursa sigura de venit cu investitii minime.

Storeexpert este un partener loial de afaceri, deoarece:

-sfatuieste clientul in favoarea acestuia. Fie ca ai nevoie de un sistem de rafturi bine pus la punct, fie ca doresti constructii metalice, firma prezentata de mine mai sus cauta o solutie potrivita bugetului in care doresti sa te incadrezi.

-masuratorile, proiectarea si montajul sunt oferite gratuit din partea firmei oricui are nevoie de rafturi metalice sau de confectii metalice.

Gandeste-te ca in afara rafturilor sau a scarilor sau a structurilor metalice nu platesti nimic altceva si te vei alege cu depozitul sau constructie respectiva pusa la punct, incadrandu-te in aceeasi suma!

-Storeexpert gaseste pentru tine o solutie financiara in timpul acestei crize generate de pandemie, in care toata lumea isi diminueaza cheltuielile, dar nu poate renunta la strictul necesar.

Magazinul iti inchiriaza sisteme de rafturi sau utilaje de care sa te folosesti si pentru care sa platesti mai putin. De pilda ai mai multe livezi cu meri, peri si gutul si acum este sezonul culesului.

Ai nevoie de motostivuitoare pentru asezarea laditelor pline in rafturi si de mai multe rafturi metalice, dar nu le poti cumpara pentru totdeauna. Dupa ce se termina perele de cules si le vinzi, nu iti permiti sa ramai cu utilajele si sa cauti spatii de depozitare pentru ele.

Daca te afli intr-o asemenea situatie, ia legatura in acest moment cu specialistii firmei si solicita-le sa iti inchirieze tot ce ai nevoie sa iti valorifici munca din timpul anului.

O alta solutie economica este cumpararea rafturilor second hand mai ieftine, dar la fel de bune calitativ. Pentru antreprenorii pretentiosi, dar lipsiti de lichiditati exista posibilitatea leasingului.

Ma bucur ca am descoperit Storeexpert si ca acest furnizor de rafturi metalice si de servicii legate de montajul, proiectarea si mentenanta lor isi diversifica atat produsele, cat si serviciile.

Pentru realizarea unei sere pe schelete de lemn este necesar mai mult timp, plus alergatura pentru procurarea materialelor necesare.

Cu echipa de specialisti de la firma mentionata mai sus nu iti ramane decat sa astepti ca hala industriala sa se ridice de la sine, ca sistemul sofisticat de rafturi care are o inaltime de 6-7 ori mai mult decat a ta sa fie montat si tu sa te folosesti de toate acestea.

Confectiile metalice pot fi mutate dintr-un loc in altul si metalul este un material reciclabil, de aceea este mult mai avantajos decat lemnul.

In cateva ore poti avea structura metalica pentru constructia dorita si montajul si proiectul ei gratuit.

Gandeste avantajos in aceste vremuri de criza si cauta colaboratori morali care sunt alaturi de tine nu numai cand cumperi de la ei, ci pana te folosesti de produsul respectiv!

Vad contructii metalice peste tot in tara si ma bucur ca padurile noastre sunt crutate si nu vor putrezi dupa ce isi vor face datoria sustinand o constructie.

Confectiile metalice sunt durabile si usoare, iar daca sunt folosite judicios au viata lunga, mentinandu-si aspectul initial. Scarile metalice din malluri, rampele pentru oamenii cu dizabilitati sunt marca Storeexpert care contribuie decisiv la progresul omenirii.

Vad munca lor de calitate peste tot si sunt mandra ca avem o firma de asemenea valoare in tara noastra.

Sfatul meu este sa profitati de suportul lor material si moral si sa va puneti la punct cu bani putini afaceri profitabile din care sa va asigurati supravietuirea.

Eu ii chem de cate ori doresc rafturi si structuri metalice pentru cladiri uzuale. Apelez la ei cu toata increderea, fiindca niciodata nu mi-au inselat asteptarile in ceea ce priveste calitatea produselor, calitatea serviciilor si accesibilitatea preturilor.