Top trei deshidratoare de fructe ale lunii noiembrie 2018

Top 3 deshidratoare de fructe luna noiembrie 2018

Deshidratoarele de fructe reprezinta una dintre cele mai importante surse de vitamine. Gustul minunat al fructelor deshidratate se imbina cu perioada mare in care pot fi consumate acestea, iar culoarea pe care o vom avea in farfurie ne va inveseli atmosfera caminului.

Deshidratoarele trebuie alese insa cu destul de mare atentia, iar mai jos pot fi gasite unele dintre cele mai bune deshidratoare ale lunii noiembrie.

Concept SO1020

Concept SO1020

Deshidratorul de alimente Concept S01020 cu o putere de 245 de W ne retine atentia in primul rand datorita puterii mari, ce ne asigura o durata relativ scazuta de uscare a fructelor. Spatiul in care acestea sunt uscate este de asemenea foarte mare, iar compartimentarea este alcatuita din 9 tavi din plastic alimentar (fara BPA) cu un diametru de 32 de centimetri.

Temperatura este reglabila in intervalul 35 – 70 de grade Celsius iar aparatul este echipat cu 8 trepte de temperatura presetate.

Un deshidrator ieftin si de nadejde

Deshidratorul de alimente Concept S01020 are un randament ridicat deoarece este echipat cu un ventilator ce are rolul de a creea convectia de aer necesara pentru a mentine temperatura la un nivel ridicat, iar curentul de aer fierbinte astfel obtinut asigura deshidratarea produselor in mod uniform si in profunzime.

Timerul ne va ajuta sa reglam cu precizie durata programelor, iar la sfarsitul acestora deshidratorul se va opri automat.

Nivelul de zgomot este de asemenea foarte mic, cei 46 dB emisi in momentul functionarii il fac practic insesizabil, iar clasa energetica A ne asigura un consum scazut de energie electrica.

Deshidratorul este potrivit pentru o gama larga de produse. Il putem folosi la deshidratarea ciupercilor, a legumelor cu diverse texturi, a fructelor dar si in cazul in care dorim sa deshidratam carne, peste sau paste fainoase.

Important este sa retinem ca indiferent de produsele pe care le vom deshidrata, acestea se vor usca intr-un timp foarte scurt si in mod uniform.

Dimensiunile deshidratorului sunt de 39 x 33 x 33 centimetri, iar greutatea este de 3.76 kilograme.

Dintr-un top respectabil nu poate lipsi marca Gorenje

Gorenje FDK24DW

Gorenje FDK24DW

Un alt produs ce ne-a retinut atentia este deshidratorul Gorenje FDK24DW. Acesta iese in evidenta datorita designului rotunjit, ce il face usor de amplasat si de remarcat in bucataria noastra, cat si datorita unei puteri de 240 W.

Carcasa este din plastic si metal de cea mai buna calitate, iar in partea de jos poate fi gasit un afisaj de tip LED ce este inconjurat de senzorii tactili folositi pentru reglarea temperaturii, butonul de pornire / oprire si cel pentru setarea timerului.

Temperatura poate fi controlata destul de usor si este reglabila in intervalul 35 – 70 grade Celsius.

Ventilatorul de mare capacitate ne ofera o convectie de aer cald ce va „imbraca” fructele sau legumele in mod uniform, oferindu-ne o preparare in profunzime si un gust minunat.

Din pacate, capacitatea deshidratorului este destul de mica, acesta avand numai 5 tavi pe care le putem folosi.

Timerul ne ajuta sa reglam durata de preparare a produselor, iar la sfarsitul programelor aparatul va emite un semnal sonor puternic de avertizare.

Siguranta noastra si a familiei este protejata de probabilitatea mica de rasturnare a aparatului, datorita prezentei picioruselor speciale anti – alunecare. Mai mult decat atat, deshidratorul Gorenje FDK24DW este prevazut cu un sistem de protectie la supraincalzire, ce va opri automat aparatul atunci cand este detectata o temperatura ce nu se incadreaza in limitele normale.

Aparatul poate fi folosit pentru a deshidrata fructe, legume, carne si chiar plante medicinale precum lavanda, sunatoare, cos, etc.

Este important sa nu folosim insa deshidratorul mai mult de 20 de ore de functionare continua.

Dimensiunile deshidratorul Gorenje FDK24DW sunt de 31 x 31 x 31 centimetri iar greutatea neta este de 2.8 kilograme.

Daewoo DD500S

Daewoo DD500S

Deshidratorul Daewoo DD500S este unul dintre cele mai puternice deshidratoare de uz casnic. Nu mai putin de 500W ne stau la dispozitie, iar acest lucru inseamna produse de calitate, cu un gust minunat, obtinute intr-o perioada scurta de timp.

Designul ergonomic al aparatului il scoate in evidenta in orice bucatarie, iar stilul unic (o combinatie de plastic alimentar si inox) il face potrivit pentru bucatariile moderne.  Carcasa transparenta ne ofera o vizibilitate excelenta, astfel incat vom putea supraveghea fructele sau legumele in orice moment dorim.

In ciuda faptului ca deshidratorul Daewoo DD500S  este prevazut cu numai cinci tavi, acestea nu sunt inghesuite ca in cazul altor modele si ne ofera un spatiu interior suficient de mare pentru a usca fructe de dimensiuni mari.

Mai mult decat atat, intervalul dintre tavi poate fi reglat intre 2 si 4 centimetri, iar acest lucru ne permite folosirea la maxim a spatiului interior disponibil.

Ventilatorul incorporat ne ofera o circulatie uniforma de aer cald, astfel incat caldura va fi dispersata in mod egal in interiorul aparatului.

Temperatura poate fi setata intre 35 si 70 grade Celsius, iar timerul ne permite reglarea cu precizie a duratei de timp in care vor fi preparate produsele.