Top trei convectoare ale lunii februarie 2019

Caminul nostru trebuie sa aiba o atmosfera placuta. Aceasta inseamna intotdeauna un cumul de factori psihologici si ambientali, iar caldura este unul dintre lucrurile esentiale ce nu trebuie sa ne lipseasca din casa pe timp iarna.

Chiar daca sistemul centralizat de termoficare ne poate juca feste, tehnologia moderna ne sta la dispozitie cu cele mai noi aparate pentru a pastra atmosfera placuta a caminului, iar convectoarele electrice reprezinta o solutie ieftina si eficienta pentru o atmosfera placuta.

Top trei convectoare ce ne-au retinut atentia

Tesy CN03200EIS Wi-Fi Control este recomandat datorita marcii, ce este un adevarat brand pe piata convectoarelor electrice.

Un alt factor esential este puterea mare (de 2000 W) iar acest lucru va face ca incaperea noastra sa se incalzeasca cu pana 25% mai repede .

Tesy CN03200EIS Wi-Fi Control

Tesy CN03200EIS Wi-Fi Control

Tesy este deosebit de eficient pentru a incalzi camere cu o suprafata cuprinsa intre 16 si 24 mp, iar volum de aer incalzit variaza intre 40 – 60 mp.

Aparatul este usor de manevrat si se adreseaza si celor mai comozi dintre noi, deoarece poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii Android sau iOS.

Convectorul poate fi transportat prin camera (cu ajutorul unor rotile ce nu sunt insa incluse in kitul de baza) sau poate fi montat pe un perete sau chiar pe pardoseala.

Controlul este intuitiv si se realizeaza cu ajutorul unui bloc de comanda situat in partea din dreapta, ce este format din patru butoane si un display:

  • Reglarea temperaturii (plus / minus);
  • Pornit / oprit;
  • Pornire intarziata (timer).

Termostatul digital ne permite setarea exacta a temperaturii (cu o precizie de pana la 0.1 grade Celsius) si ne ofera o economie de energie de pana la 21% fata de un termostat mecanic.

Produsul este prevazut cu mod de functionare de noapte (acesta ne va proteja somnul prin diminuarea nivelului de zgomot), cu un programator saptamanal si cu optiune de pornire / oprire intarziata cu pana la 24 de ore.

Convectorul dispune si de un termostat de siguranta, ce va intrerupe alimentarea cu energie electrica in cazul in care este detectata o supraincalzire a aparatului si cu un sistem anti – inghet deosebit de fiabil (poate fi setat pana la minim 5 grade Celsius).

Tesy CN03200EIS Wi-Fi Control poate fi amplasat fara probleme si intr-un mediu umed, deoarece beneficiaza de un indice de protectie la umezeala IP24.

Dimensiunile convectorului sunt de 45 x 100 x 9 centimetri, iar greutatea este de 6.52 kilograme.

Trotec Design TCH 2011 E este un convector indicat celor pasionati de un design modern si performate tehnice ridicate, datorita puterii mari (2000 W), a unei eficiente energetic marisi a unui consum relativ redus.

Trotec Design TCH 2011 E

Trotec Design TCH 2011 E

Produsul este solutia ideala pentru o atmosfera placuta si ofera in acelasi timp un  design inovativ al camerei.

Suprafata radianta este din sticla termorezistenta de cea mai inalta calitate, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

Luna februarie este o luna in care nu trebuie sa ne lipseasca caldura

Temperatura este setata foarte precis cu ajutorul unui termostat digital (intre 15 – 35 grade Celsius), iar setarile pot fi facute cu ajutorul unui panou tactil de comanda sau se poate folosi telecomanda cu infrarosu ce soseste in pachetul de baza al convectorului.

Toate informatiile de care avem nevoie pot fi urmarite cu usurinta pe ecranul LCD de mari dimensiuni amplasat in partea dreapta superioara.

Termostatul va controla tot timpul functionarea convectorului, iar in cazul in care aparatul atinge temperatura setata acesta va fi oprit imediat, rezultand astfel o economie insemnata de energie.

Convectorul este prevazut cu doua trepte de putere (1000 si 2000W), protectie la supraincalzire si un timer ce permite pornirea / oprirea intarziata de pana la 24 de ore.

Aparatul poate fi deplasat cu usurinta prin incapere cu ajutorul rotilelor ce sunt incluse in echiparea standard si poate fi montat pe perete cu ajutorul consolelor incluse in kitul de baza.

Protectia anti – inghet nu putea sa lipseasca, iar aceasta soseste “la pachet” cu indicatorul de temperatura.

Trotec Design TCH 2011 E are dimensiunile de 47 x 84 x 8 centimetri iar greutatea este de 8 kilograme.

Taurus Tallin 2000 este un convector ce poate fi montat atat pe podea cat si pe perete si imita foarte bine un calorifer din aluminiu cu 10 elementi.

Taurus Tallin 2000

Taurus Tallin 2000

Puterea este mare, de 2000 W, iar operarea acestuia se face cu usurinta datorita panoului digital de comanda.

Temperatura poate fi reglata in intervalul 15 – 35 grade Celsius. Un lucru demn de mentionat este faptul ca aparatul poate fi programat pe ore si pe zile.

Convectorul poate fi operat in doua moduri: economie si confort si dispune de nu mai putin de trei trepte de putere (1000, 1500 si 2000W).

Informatiile despre setarile convectorului sunt disponibile pe un panoul LCD retroiluminat.

Functionarea convectorului este deosebit de sigura, datorita posibilitatii de a bloca panoul de comanda contra atingerilor accidentale sau a accesului copiilor.

Aparatul este prevazut cu un timer pentru oprire / pornire intarziata, cu un termostat de siguranta si protectie la supraincalzire.

Taurus Tallin 2000 are dimensiunile de 93.5 x 58 x 8 centimetri si o greutate de 9 kilograme.