Tensiometru de brat electronic SilverCloud MB23 benefic prin semnal sonor si afisaj generos

tensiometru_de_brat_electronic_SilverCloud_MB23

In fiecare domiciliu ar fi ideal sa existe un tensiometru, chiar daca nu avem printre membrii familiei persoane ce sufera de aritmii sau de hipertensiune. Uneori, chiar si o durere de cap mai puternica poate prevesti o afectiune mai grava, iar masurarea tensiunii arteriale ne poate scuti de foarte multe probleme in viitor.

Tensiometrul de brat SilverCloud MB23 ajutorul sigur de acasa

Unul dintre tensiometrele cu dotari de baza este tensiometrul de brat electronic SilverCloud MB23. Desi este unul dintre modele din gama entry, acest tensiometru automat este usor de folosit si masoara tensiunea la nivelul bratului superior.

In cazul in care achizitionam un tensiometru este indicat ca acesta sa fie certificat de o organizatie internationala, autorizata, de prestigiu, ce atesta calitatile medicale ale acestuia. Tensiometru SilverCloud MB23 poarta atestarea medicala din partea OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), fapt ce ne dovedeste ca am cumparat un produs de calitate, ce masoara cu exactitate valorile tensiunii noastre.

Metoda de masurare a tensiunii este cea oscilometrica. Aceasta metoda ne ofera precizie si stabilitate, deoarece inregistreaza vibratiile arterei atunci cand aceasta este compresata de catre un manson pneumatic.

Afisajul LCD are dimensiuni generoase, iar afisajul este realizat cu litere mari (de 20 mm), fapt ce usureaza folosirea tensiometrului, mai ales de catre persoanele mai in varsta. Ecranul va afisa in acelasi timp atat data si ora la care se efectueza masurarea tensiunii, valorile tensiunii sistolice si diastolice, cat si ale pulsului.

Siguranta avertizarii automate cu tensiometru SilverCloud MB23

Nu trebuie sa avem cunostiinte medicale de specialitate atunci cand ne masuram tensiunea, deoarece Tensiometru SilverCloud MB23 ne va avertiza automat atunci cand sunt detectate valori anormale ale batailor inimii, afisand o pictograma in forma de inima ce pulseaza.

Memoria poate inmagazina 90 de valori ale tensiunii arteriale masurate. Desi nu este extrem de mare, aceasta ne asigura totusi un istoric recent destul de consistent al valorilor masurate, fapt ce ne va ajuta in intocmirea unui grafic cat mai aproape de adevar.

Tensiometrul SilverCloud MB23 este unul dintre aparatele ce ne va anunta atunci cand a fost finalizata operatiunea de masurare a tensiunii. Acesta va emite un mesaj sonor la sfarsitul fiecarei operatiuni, avertizandu-ne ca ne putem relua activitatea.

  • Valoarea pulsului poate fi masurata in intervalul 30 – 160 batai / minut.
  • Tensiunea va fi masurata in plaja de valori cuprinsa intre 40 – 280 mm Hg.

Manseta este destinata persoanelor cu o circumferinta a bratului cuprinsa intre 22 si 36 cm. Daca avem nevoie de o manseta mai mare, aceasta poate fi cumparata fara nicio problema din magazinele specializate.

Alimentarea aparatului se face cu:

  • patru baterii de tip AAA;
  • cu ajutorul unui alimentator (acesta nu este insa inclus in dotarea standard a aparatului si trebuie cumparat ulterior).

Designul aparatului este placut, culoarea alba oferind tensiometrului o linie eleganta si robusta.

Tensiometrul SilverCloud MB23 este foarte usor de folosit si de transportat.

Aceasta are:

  • dimensiunea de 141 x 121 x 82 (mm);
  • o greutate de 816 grame.