Hota Hansa OKC600UMH decorul bucatariei indragite

hota_hansa_OKC600UMH

Oricine isi realizeaza o noua bucatarie, sau doreste sa investeasca intr-o aparatura eficienta se gandeste la hote de calitate.

Design si calitate pentru bucataria noastra

Hotele Hansa s-au impus datorita unor calitati estetice si tehnice de exceptie. Produsele ce poarta marca Hansa sunt realizate in cele mai moderne fabrici, iar calitatea acestora este garantata de certificatele ISO 9001 si ISO 14001.

Unul dintre ultimele modele intrate pe piata romaneasca este hota decorativa din sticla curbata, hota Hansa OKC600UMH (produsul nu se mai afla momentan in stoc).

Caracteristici cu stil

Motorul cu o putere de 266 wati ne ofera o capacitate de evacuare a aerului ce este situata intre 260 si 700 metri cubi de aer / ora.

Controlul evacuarii aerului se face precis si usor datorita celor patru trepte ale ventilatorului.

Sistemul de iluminare cu leduri ne ofera o lumina puternica (doua leduri cu o putere de 6 wati fiecare), realizata cu un consum mic de energie electrica. In plus, ledurile au durata de viata foarte lunga, iar lumina acestora este foarte apropiata de cea naturala.

Clasa de eficienta a iluminarii este una foarte buna, deoarece hota este incadrata in clasa B la acest capitol.

Panoul de control este amplasat intr-o zona cu acces facil, iar setarile se fac cu usurinta datorita senzorilor din dotare.

Unul dintre avantajele hotei Hansa OKC600UMH este prezenta unui timer, ce este folosit pentru a seta momentul in care dorim ca hota sa isi inceteze functionarea. Acest interval de timp poate fi de numai 15 minute sau de cateva ore.

Consumul anual de energie electrica este deosebit de scazut: 61,8 kWh, fapt ce incadreaza hota in clasa energetica B.

Hota este prevazuta cu doua filtre. Astfel, filtrul de grasime are rolul de a proteja motorul aparatului si este realizat din aluminiu ce poate fi spalat sub un jet puternic de apa sau cu ajutorul masinii de spalat vase. Produsul are un grad inalt de retinere a grasimii, fiind incadrata in clasa D.

In cazul in care utilizam hota Hansa OKC600UMH doar pentru recircularea aerului, acesta va fi improspatat datorita filtrului de carbune (acesta se achizitioneaza insa separat).

Parametrii de functionare ai hotei se pot consulta foarte usor datorita unui afisaj LED rosu.

Nivelul de zgomot este foarte mic (69 dB) si ne permite sa purtam o discutie linistita cu familia chiar si in conditiile in care hota functioneaza la putere maxima.

Dimensiunile hotei o fac potrivita pentru bucatariile medii si mari, cu finisaje moderne.

Masurile ei sunt: latime de 60 centimetri si o adancime de 45,5 centimetri, iar inaltimea este de 108 – 143,5 centimetri.

Culoarea hotei este bej.

Garantia hotei Hansa OKC600UMH este de 24 de luni.

 

  • Performante
  • Pret
  • Putere de aspiratie
  • Design
4.8