Hota Gorenje DVG 600 CEL design unic intr-o bucatarie moderna

Hota Gorenje DVG 600 CEL design unic intr-o bucatarie moderna

Daca sunteti in plin proces de renovare a bucatariei sau doriti sa va schimbati doar hota este cazul sa vedeti ce vi se potriveste.

Hotele Gorenje sunt unele dintre cele mai moderne si rezistente hote de pe piata romaneasca. Cu un design modern si dotate cu cele mai avansate functii, aceste hote sunt potrivite atat pentru bucatariile moderne, cat si pentru cele clasice.

Piesa de rezistenta din bucataria moderna

Unul dintre modelele de varf este hota electrica, decorativa Gorenje DVG 600 CEL. Realizata din otel inoxidabil si sticla neagra, hota are un aer ultramodern si ne ofera o rezistenta deosebita in fata factorilor de uzura si a temperaturilor ridicate generate de aburii fierbinti evacuati.

Panoul din sticla neagra este securizat si a beneficiat de un tratament special pentru a rezista temperaturilor inalte, iar rolul acestuia este de a masca filtrul de grasime.

Filtrul metalic, de grasime este din aluminiu si se poate spala foarte usor, atat manual, cat si in masina de spalat vase. Hota este incadrata in clasa G in ceea ce priveste eficienta la retinerea grasimilor din aerul evacuat.

Saturatia de grasime a filtrului nu mai reprezinta o problema, deoarece aceasta ne este indicata de afisajul LCD, ce ne prezinta starea filtrului la fiecare 100 de ore de functionare.

Trepte de viteza

Controlul vitezei de evacuare a aerului se face foarte usor si precis, datorita celor patru trepte ale ventilatorului (trei trepte normele plus cea destinata functiei Power Boost).

Hota Gorenje DVG 600 CEL (momentan stocul este epuizat) se poate monta pe perete si va asigura atat recircularea aerului, cat si evacuarea acestuia. Desi este echipata cu un singur motorcapacitatea maxima de evacuare a aerului este de nu mai putin de 750 mc / ora, ceea ce inseamna ca produsul poate fi utilizat cu succes si in bucatariile de dimensiuni mari.

In mod normal insa, hota noastra va evacua intre 270 si 530 mc / ore, in functie de treapta de viteza selectata.

Evacuarea aerului se realizeaza foarte usor datorita sistemului de evacuare perimetrala a aerului utilizata de produsele marca Gorenje. Acesta dirijeaza aerul din lateralele hotei catre partea centrala, acolo unde evacuarea se face cu usurinta.

Eficienta iluminarii

Sistemul de iluminare este format din 2 led-uri cu o putere de 3 wati. Acestea asigura o vizibilitate excelenta a plitei de gatit (hota este incadrata in clasa A in ceea ce priveste eficienta iluminarii), consuma mult mai putina energie electrica, iar durata de viata este aproape tripla fata de becurile clasice.

In plus, lumina asigurata de led-uri este foarte apropiata de lumina naturala si nu oboseste aproape deloc ochii.

Unul dintre punctele slabe ale hotei este consumul destul de mare de energie electrica, aceasta fiind incadrata in clasa energetica C.

Panoul de comanda

Controlul hotei Gorenje DVG 600 CEL se face cu foarte mare usurinta datorita panoului tactil de control amplasat in partea frontala. Acesta are in componenta sapte campuri tactile, utilizate pentru:

  • Pornire / oprire;
  • Setarea vitezei ventilatorului;
  • Pornire / oprire iluminare;
  • Setarea cronometrului;
  • Activarea functiei Power Boost

Nu trebuie sa ne facem probleme daca am uitat sa pornim aparatul la timp, deoarece hota este prevazuta cu o functie speciala: Power Boost. Aceasta este responsabila cu intensificarea vitezei ventilatorului pentru o perioada scurta de timp, iar dupa evacuarea surplusului de aburi, hota isi va relua functionarea folosind setarea cea mai recenta.

Hota Gorenje DVG 600 CEL este echipata cu un senzor ce ajusteaza nivelul de evacuare a aburului in functie de intensitatea acestuia, optimizand astfel consumul de energie electrica si va scurta astfel timpul de curatare a aerului din bucatarie.

Afisajul este de tip LCD si este usor de vizualizat. Cu ajutorul acestuia se pot consulta parametrii de functionare ai hotei, inclusiv setarile timerului. Acesta ne permite sa programam oprirea automata a hotei, intr-un interval de timp ce este cuprins intre 30 minute – 24 de ore.

Nivelul de zgomot este destul de important pentru utilizarea unei hote, deoarece aceasta va functiona o perioada mai lunga de timp, iar noi vom fi prezenti in bucatarie. In cazul de fata, acesta este situat intre 46 si 65 dB, fapt ce indica o hota silentioasa, ce nu va deranja linistea familiei si putem conversa fara probleme cand aceasta este in functiune.

Nu trebuie sa uitam dimensiunea burlanului de evacuare ce se potriveste acestei hote Gorenje DVG 600 CEL. Aceaste este de 150 mm.

Dimensiunile hotei Gorenje DVG 600 CEL (momentan stocul este epuizat) sunt de (l x L x A cm) 39,8 x 59,6 x 4, iar greutatea este de 21,3 kilograme. Astfel, produsul este destinat bucatariilor cu o suprafata de 27 – 30 mp pentru o functionare optima.

Garantia hotei Gorenje DVG 600 CEL este de 2 ani.

 

  • Performante
  • Pret
  • Putere de aspiratie
  • Design
4.8