Hota eficienta BOSCH DIB091E51

Hota BOSCH DIB091E51

Ne-am obisnuit ca atunci cand gatim mult sa avem conditii optime pentru ca bucataria noastra sa fie aerisita si curata. Folosirea unei hote este solutia ideala.

Unul dintre cele mai importante criterii in alegerea unei hote este capacitatea de evacuare a aburului. O hota buna pentru bucataria noastra este aceea cu o capacitate de evacuare a aerului atent calculata in functie de dimensiunile bucatariei.

Prietena de incredere din bucatarie

Una dintre cele mai bune hote pentru bucatariile de mari dimensiuni este hota de tip insula BOSCH DIB091E51 . Aceasta este incorporabila si este una dintre cele mai eficiente hote de pe piata, datorita capacitatii uriase de evacuare a aerului. Nu mai putin de 1000 mc/h de abur vor fi evacuati cu rapiditate in afara bucatariei cu ajutorul unui motor cu o putere de 272 de wati.

Hota ne poate ajuta si in recircularea si improspatarea aerului din bucatarie. Aerul va fi aspirat si purificat cu ajutorul a doua filtre:

filtrul de grasime si

-un filtru special pentru purificarea aerului, realizat din carbune activ.

Filtrele sunt foarte usor de intretinut. Acestea sunt detasabile si pot fi spalate si in masina de spalat vase.

Controlul hotei se face foarte usor prin intermediul tastelor de tip „push – button”, ce ne ofera un control precis, iar dimensiunile mari ale tastelor le fac usor de utilizat chiar si de persoane mai in varsta.

Panoul digital de control are in partea stanga:

·         Butonul de pornire al ventilatorului;

·         Butonul pentru reducerea turatiei ventilatorului;

·         Camp tactil pentru deconectarea afisajului de satietate;

·         Campul tactil pentru activarea functiei eco (functionare in regim automat).

In partea dreapta a panoului de comanda avem:

·         Butonul pentru cresterea turatiei ventilatorului si pentru activarea treptelor de ventilatie intensiva;

·         Butonul pentru pornirea / oprirea iluminarii;

·         Camp tactil pentru functionarea intertiala a ventilatorului.

Afisajul digital cu 7 segmente ne ofera o vizibilitate buna a parametrilor de functionare a hotei. Astfel, aici pot fi consultate informatii despre stare de saturate a filtrelor de evacuare, regimul de functionare al hotei (treapta de viteza, recirculare aer, etc), informatii despre iluminare, etc.

Hota BOSCH DIB091E51 are 3 trepte de vitezala care se mai adauga 2 pentru o evacuare intensiva a aerului.

Nu trebuie sa ne facem probleme referitoare la consumul de energie electrica atunci cand cuplam o treapta de evacuare intensiva a aburului. Hota va decupla automat dupa 6 minute de functionare acest mod si va trece la setarea initiala.

Hota ne pune la dispozitie si optiunea de a seta durata de functionare, deoarece poate fi programata sa se opreasca dupa 10 minute.

Grupul de lumini este amplasat chiar deasupra plitei noastre. Iluminarea va fi facuta foarte clar (nu mai putin de 890 de lucsi ne stau la dispozitie), datorita celor 6 led-uri de mare putere, ce vor consuma mai putin curent fata de becurile obisnuite si au o durata de viata de pana la 40.000 ore.

Hota incorporabila BOSCH DIB091E51 este deosebit de eficienta si in privinta consumului de curent electric, fiind incadrata in clasa energetica A+, ceea ce inseamna ca nu este foarte mare consumatoare de curent.

Hotele de bucatarie sunt in general aparate zgomotoase, dar BOSCH DIB091E51 este echipat cu un motor EcoSilence Drive. Acesta foloseste o tehnologie speciala de amortizare a zgomotului, ce face posibil un nivel de zgomot scazut al hotei, de numai 47 dB. Acest lucru ne permite sa ocrotim linistea familie noastre, iar discutiile vor fi purtate pe un ton normal, fara sa ridicam vocea chiar in bucatarie.

La fel de bine este incadrata hota si in ceea ce priveste eficienta la ventilare si la iluminare, fiind incadrata in clasa A pentru ambii indicatori.

Hota este usor de intretinut si are un aspect placut, datorita inox-ului din care este realizata. Astfel, aceasta va rezista mai bine in timp atat la efectul caldurii, cat si la cel al solutiilor de curatare, singurul punct slab fiind depunerea rapida a amprentelor.

Desi este un produs eficient, dimensiunea mare, de 90 de centimetri, o face potrivita pentru bucatariile mari si spatii mai generoase.

Garantia oferita este sigura pe o perioada de 24 de luni.

  • Performante
  • Pret
  • Putere de aspiratie
  • Design
4.5