Dirt Devil Aqua Clean Steam si ai casa curata de Black Friday

mop-aburi-Dirt-Devil-Aqua-Clean-Steam

Curatenia casei noastre este deosebit de importanta pentru sanatatea celor ce locuiesc aici. Praful ne poate pune la incercare sanatatea, iar inlaturarea acestuia trebuie sa devina o prioritate absoluta.

Unul dintre cei mai mari „dusmani” ai prafului este si mopul cu aburi Dirt Devil Aqua Clean Steam (produsul este momentan indisponibil), ce foloseste un jet fierbinte de aburi pentru a inlatura murdaria.

Produsele Dirt Devil beneficiaza de o experienta de peste 100 de ani de cercetari si teste, iar in prezent acesta ne ofera garantia calitatii grupului TTI, cel mai mare si mai cunoscut producator din Statele Unite pentru produsele pentru ingrijirea locuintei.

Mopul cu aburi Dirt Devil Aqua Clean Steam poate fi folosit pentru aproape toate suprafetele din gospodaria noastra, dar este bine de stiut ca acesta ne ofera randament maxim numai in cazul in care vom curata podele cu un grad normal de murdarie.

Dirt Devil Aqua Clean Steam ne va curata suprafetele dure plate din casa folosind jeturi de aburi la o temperatura de 100 grade Celsius, dar poate fi utilizat cu rezultate foarte bune si pentru reimprospatatea hainelor, a tapiteriei canapelelor sau fotoliilor, covoarelor, perdelelor, etc…

Apa din rezervorul cu o capacitate de 0.5 litri va fi incalzita foarte rapid datorita celor 1600 W cu care este prevazut aparatul. Timpul de incalzire este in jur de 20 de secunde.

Umplerea mopului cu aburi se face fara niciun fel de problema, datorita celor doua cleme de fixare ce ne permit sa demontam rezervorul.

Rezervorul Dirt Devil Aqua Clean Steam pentru detergent are o capacitate de 0.3 litri si poate fi demontat pentru a fi umplut si in siguranta. Pentru a evita orice neajunsuri, este indicat sa folosim un detergent care nu face spuma. Spuma produsa de detergent va reduce eficienta mopului cu abur prin faptul ca spuma introduce mai mult aer in pompa si in canalele speciale pentru abur.

In cazul in care nu vom utiliza detergent, este suficient sa lasam rezervorul pentru detergent gol si sa ne continuam curatenia, dar inainte de toate trebuie sa verificam daca rezervorul de apa este plin pentru a evita problemele ulterioare.

Designul deosebit face mopul cu aburi Dirt Devil Aqua Clean Steam usor de remarcat datorita liniilor armonioase si al culorilor folosite.

Protectia la supraincalzire este un element deosebit de interesant, deoarece va opri automat aparatul in cazul in care se va detecta o temperatura inalta sau in momentul in care rezervorul de apa este gol.

Circuitele pentru aburi si rezervorul de apa vor fi protejate datorita unui filtru anticalcar, ce impiedica raspandirea calcarului din apa existenta la un moment dat in interiorul aparatului.

Prinderile bratului si ale capului de mop Dirt Devil Aqua Clean Steam (produsul este momentan indisponibil) se fac foarte usor cu ajutorul unui sistem easy snap on.

Panoul de control este usor de folosit. Elementul central este comutatorul rotativ ce schimba modul de emisie si dirijare al aburilor pentru fiecare tip de suprafata in parte, iar sub acesta este amplasat butonul de pornire / oprire si ledurile ce ne arata ca aparatul este in functiune (culoare albastra) si cel ce ne va anunta ca jetul de abur este pregatit (verde).

Comutatorul rotativ are urmatoarele pozitii:

 • PVC, folosit in cazul in care vom curata podele de vinil, PVC;
 • MIN, pentru podele din materiale laminate sau podele de lemn;
 • INT pentru podele din gresie;
 • MAX folosit in cazul in care vom curata mocheta sau covoare cu fir scurt.

Autonomia oferita este destul de mare datorita cablului lung, de 9 metri, ce se termina cu un stecher solid si sigur.

Greutatea mopul cu aburi Dirt Devil Aqua Clean Steam este redusa, de numai 3.3 kilograme.

Puncte forte:

 • Putere mare;
 • Usor de transportat si de manevrat;
 • Cantitate mare de abur;
 • Protectie la supraincalzire;
 • Locurile curatate se usuca repede;
 • Usor de utilizat.

Puncte slabe:

 • Butonul pentru abur nu se blocheaza si trebuie tinut apasat tot timpul;
 • Emite un zgomot destul de pronuntat in momentul in care este folosit in functia de abur intens;
 • Uneori poate lasa dare de apa;
 • Consumabile relativ scumpe.