Cele mai bune cafetiere ale lunii martie 2018

cele mai bune cafetiere ale lunii martie 2018

Cafeaua este un element indispensabil pentru diminetile multor persoane. Fara cafea zilele noastre ar fi mult mai cenusii, iar prepararea rapida a unei cesti aburinde din pretiosul lichid este cel mai dorit lucru al unei dimineti.

Cafetiera, prietenul indispensabil al omului ocupat

Cafetierele sunt produsele care nu lipsesc din nicio gospodarie. Sunt utilizate cu usurinta si mai jos puteti gasi detalii despre diferenta dintre espressor si cafetiera.

Cele 2 aparatele ce candideaza la titlul de cea mai buna cafetiera a lunii martie 2018 sunt cele de mai jos:

 1. Cafetiera profesionala Hendi (produsul este momentan indisponibil)este una dintre cafetierele ce atrag atentia datorita designului elegant si a performantelor deosebite. Realizata din inox, este foarte usor de intretinut iar faptul ca nu se poate sparge sau zgaria accidental ne ofera posibilitatea de a o folosi o perioada lunga de timp.
Cafetiera profesionala Hendi

Cafetiera profesionala Hendi

Chiar daca pare mai scumpa la prima vedere, investitia noastra se va amortiza in timp datorita faptului ca vom putea folosi cafetiera o perioada mai lunga.

Cafetiera Hendi se remarca prin cele doua plite utilizate pentru a prepara cafeaua situate in partea superioara si cea inferioara si prin puterea foarte mare, de numai putin de 2100 W. Ledul de avertizare de culoare rosie situat in partea din dreapta sus a cafetierei ne va anunta atunci cand aparatul este in functiune.

Designul cafetierei este atipic datorita amplasarii plitelor si a faptului ca cel de-al doilea bol este amplasat practic deasupra cafetierei, fapt ce usureaza intr-o oarecare masura manevrarea canii de cafea.

Capacitatea bolurilor de cafea este de 1.8 litri, lucru ce ne asigura ca vom avea intotdeauna suficienta cafea proaspata pentru toti membrii familiei, indiferent cat de numeroasa este aceasta.

Cele doua boluri sunt realizare din sticla termorezistenta si sunt prevazute cu capace si manere de plastic, lucru ce pastreaza o greutate redusa a acestora si usureaza manevrarea.

Sistemul de filtrare este performant si rapid, astfel ca toti cei 1,8 litri de cafea vor fi preparati in numai 5 minute la o temperatura ce este pastrata constanta intre 93 si 96 grade Celsius.

Rezervorul de apa are o capacitate de 3 litri, fapt ce necesita umpleri repetate atunci cand sunt folosite concomitent cele doua boluri.

Suportul filtrului este detasabil si este usor de intretinut si de schimbat.

Sistemul antipicurare este prezent si se va asigura ca nu vom murdari blatul din bucatarie, iar faptul ca produsul se va opri automat atunci cand cafeaua va fi terminata va contribui la economisirea curentului electric si va avea grija de bugetul nostru.

Butoanele de pornire / oprire se afla in partea superioara dreapta si sunt in numar de doua, cate unul pentru fiecare plita.

Stabilitatea cafetierei este asigurata de patru picioruse de cauciuc antialunecare.

Dimensiunile reduse (200 x 385 x 430 mm) fac amplasarea cafetierei deosebit de usoara si ne permit pozitionarea acesteia oriunde dorim.

Puncte tari:

 • Prezenta a doua plite pentru incalzire;
 • Putere mare;
 • Suport detasabil pentru filtru;
 • Materialele premium de constructie;
 • Dimensiuni reduse;
 • Picioruse antialunecare.

Puncte slabe:

 • Pret destul de mare de achizitie;
 • Capacitatea rezervorului de apa este relativ mica pentru cele doua boluri.
 1. Cafetiera Russel Hobbs 20060 – 56 este un alt produs ce ne-a retinut atentia in aceasta luna. Aceasta face parte din clasa produselor destinate bautorilor rafinati de cafea si iese in evidenta datorita rasnitei cu o capacitate de 250 grame cu care este echipata si a numeroaselor functii cu care este prevazuta.
Cafetiera Russel Hobbs 20060 – 56

Cafetiera Russel Hobbs 20060 – 56

Puterea mare a cafetierei (1000 W) ne asigura o preparare rapida a cafelei, iar afisajul LCD de mari dimensiuni o face usor de folosit, datorita faptului ca putem urmari cu usurinta aproape toti parametrii de functionare a cafetierei.

Afisajul este amplasat in partea superioara a cafetierei si este inconjurat de 7 butoane (cate doua in partile laterale si trei amplasate sub display) ce sunt utilizate la activarea functiilor.

Acest aparat este un filtru de cafea cu rasnita.

Rasnita de cafea se afla in partea superioara si este usor de alimentat datorita gurii de vizitare largi, cu capac detasabil, iar faptul ca aceasta este realizata din plastic transparent ofera un aer retro cafetierei.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1.5 litri si este situat in partea din spate a aparatului, fapt ce nu deranjeaza designul cafetierei. Alimentarea cu apa se face usor (prin partea superioara) iar indicatorul de nivel al apei ne anunta cand este momentul sa umplem aparatul.

Un „plin” al rezervorului de apa este suficient chiar si cand avem mai multi musafiri deoarece ne asigura un maxim de 10 cesti de cafea.

Cafetiera Russel Hobbs 20060 – 56 este prevazuta cu functia Allure Grind & Brew ce permite macinarea cafelei la marimea dorita. Cele 9 setari prestabilite ne ofera o cafea mare sau foarte marunta, in functie de gustul fiecaruia.

Chiar daca nu vom consuma cafeaua imediat dupa ce aceasta este terminata nu trebuie sa ne facem probleme deoarece aceasta ne va astepta oricand calda, datorita plitei incalzite ce va mentine bautura la temperatura dorita.

Timerul este insa elementul de atractie pentru bautorii de cafea deoarece ne permite sa ne programam pornirea aparatului oricand dorim si sa fim astfel siguri ca vom avea parte de o bautura delicioasa in fiecare dimineata.

Suportul pentu filtru poate fi schimbat usor deoarece este demontabil, iar cana de cafea este din sticla termorezistenta ce prezinta insertii metalice in partea superioara si cea inferioara.

Dimensiunile cafetierei sunt destul de mari: 34.5 x 29.5 x 47.7 centimetri iar greutatea este de 6 kilograme.

Puncte forte:

 • Putere mare;
 • Afisaj LCD;
 • Suport detasabil filtru;
 • Rezervor mare de apa;
 • Rasnita de cafea cu 9 setari pentru granulatia cafelei;
 • Picioruse antialunecare.

Puncte slabe:

 • Este voluminoasa;
 • Pret destul de mare de achizitie