Aparat cu ultrasunete pentru sobolani, siguranta sanatatii tale

Aparat ultrasunete sobolani

Existenta sobolanilor a fost o problema intotdeauna. Din nefericire aparitia lor din ce in ce mai frecventa in preajma locuintelor si a parcurilor devine o problema majora, mai ales pentru sanatatea noastra. Aceste animale sunt purtatoare de boli ce pot fi fatale atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Solutia ideala impotriva rozatoarelor

Nu are importanta daca locuim la bloc sau la casa la curte, prezenta sobolanilor este reala si de aceea putem studia problema indepartarii acestor rozatoare. Fiecare locatar ce poate participa la igienizarea spatiilor in care traieste trebuie sa gaseasca solutii impotriva sobolanilor. Trebuie supravegheate zonele ghenelor de gunoi, subsoluri, poduri, depozite, magazine cu produse alimentare si nealimentare, vecinatati cu igiena precara, canalizari, scoli, parcuri, hale industriale,  etc… Aproximativ orice zona trebuie ingrijita si supravegheata impotriva rozatoarelor daunatore.

Cea mai buna solutie pentru a scapa de sobolani este achizitionarea unui aparat cu ultrasunete pentru sobolani.

Principiul de functionare a aparatului cu ultrasunete pentru sobolani este simplu: acesta emite unde ultrascurte cu o frecventa mare, de peste 25.000 Hz, ce nu pot fi percepute de oameni, insa rozatoarele vor fi foarte deranjate de acestea si vor parasi locul unde sunt amplasate aceste aparate.

Alegerea acestui aparat se realizeaza dupa urmatoarele criterii:

Daunatorii pe care ii vom combate

Pe piata se gasesc aparate cu ultrasunete ce pot inlatura sobolanii sau alte rozatoare daunatoare si insectele. Cele mai bune aparate pot inlatura cate 2 – 3 categorii de invadatori simultan. Undele de inalta frecventa sunt daunatoare pentru sobolani, alte rozatoare, dar sunt inofensive pentru oameni si pentru animalele de companie. Este o metoda ideala si netoxica pentru mediu inconjurator.

Frecventa

Este indicata o frecventa de peste 25.000 Hz. Aceasta nu este daunatoare pentru oameni, dar va inlatura cu siguranta invadatorii. Trebuie sa fim foarte atenti la frecventa, intrucat peretii casei vor afecta semnificativ performantele aparatului.

Unghiul de propagare trebuie sa fie suficient de larg incat sa acopere o suprafata cat mai mare.

aparat-ultrasunete-impotriva-daunatorilor

Aparat cu ultrasunete impotriva daunatorilor

Alimentarea acestui aparat de ultrasunete pentru sobolani se face atat la priza, cat si pe baterii. Sunt recomandata aparatele alimentate la priza, deoarece vor beneficia de o tensiune constata si vor emite sunetele ce vor combate daunatorii fara sa le scada puterea. Dar si cele pe baza de baterii sunt eficiente si sunt ideale cand le pozitionati in afara casei, fiind ideala solutie impotriva sobolanilor si a altor rozatoare daunatoare.

Aparatul cu ultrasunete pentru sobolani trebuie setat corect si pozitionat optim pentru a fi eficient.

Exista aparate impotriva sobolanilor si a altor rozatoare periculoase care are o acoperire pe o raza de incepand cu 30m2 pana la aproximativ 370m2.

Brandul si garantia sunt importante atunci cand discutam despre modul in care este construit aparatul si despre fiabilitatea acestuia. In cazul unui aparat de marca, vom fi siguri ca materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar produsul va functiona o perioada mai lunga de timp. Noua tehnologie este in continua schimbare pentru a realiza aparate de ultrasunete impotriva sobolanilor astfel incat rozatoarele sa nu se obisnuiasca cu aceleasi sunete.

Cele mai bune aparate impotriva sobolanilor, in ordinea popularitatii, pot fi cumparate de aici

Garantia trebuie sa fie de minim 24 de luni. Orice termen mai mic de garantie ar trebui sa ne ridice suspiciuni asupra performantelor aparatului.

Printre cele mai bune aparate contra sobolanilor se afla si urmatoarele:

 

ultrasonic I70

Ultrasonic I70

 • Aparat cu ultrasunete pentru inlaturarea rozatoarelor, pasarilor si insectelor
 • Suprafata maxima acoperita este de 700 metri patrati
 • Alimentare de la priza
Ultrasonic Profesional

Ultrasonic Profesional

 • Aparat cu ultrasunete pentru alungarea rozatoarelor
 • Suprafata acoperita este de 50 metri patrati iar nivelul de zgomot este de 120 dB
 • Grad de protectie impotriva factorilor exteriori excelent: IP65
 • Frecventa de lucru este cuprinsa intre 22.5 – 28 KHz
 • Dimensiunile sunt de 70 x 50 x 38 milimetri
Duo Pro Pest

Duo Pro Pest

 • Aparat cu ultrasunete pentru alungarea rozatoarelor
 • Suprafata acoperita este imensa, de 550 metri patrati
 • Frecventa continua este cuprinsa intre 25.000 – 65.000 Hz
 • Unghi de propagare mare, de 260 grade
 • Comutator cu patru pozitii pentru frecventa
 • Dimensiunile sunt de 119 x 98 x 98 milimetri