Cel mai bun pret Samsung il gasesti pe TotalConvert.ro

Suntem din ce in ce mai atrasi sim ai interesati de gadgeturile performante, si nu e de mirare de ce. Ele ne fac viata mai usoara, aducand in acelasi timp persoanele dragi noua mai aproape de noi. Iar acest lucru ne-a fost demonstrat cu vars si indesat pe tot parcursul acestui an, cand izolarea in propria locuinta ne-a impins sa comunicam atat cu familia, cat si cu prietenii prin metodele mai putin traditionale, astfel cu ajutorul telefoanelor inteligente si a conexiunilor la internet am putut lua legatura cu membrii familiei, sa vorbim si sa ii vedem, fara a ne apropia de acestia. Astfel am reusit intr-o mare masura sa ne protejam pe noi si pe cei dragi noua. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul tele muncii, tehnologia ne-a permis sa lucram de acasa, fara a ne mai deplasa la birou si a ne expune in fata acestui nemilos virus.

Dar partea mai putin placuta a tehnologiei este pretul pe care il platim pentru aceasta, vezi pret Samsung. Cu toate ca nu platim foarte mult pentru internet si cu toate acestea beneficiem de o conexiune extraordinara, lucru valabil doar pentru tara noastra, caci alte tari platesc mult mai mult pentru aceste servicii, iar conexiunea este foarte slaba – acest lucru este valabil chiar si pentru alte tari din Europa, pretul gadgeturilor nu este deloc mic. De ce are Romania o conexiune buna la internet? Ei bine, infrastructura este relativ noua, ceea ce a permis utilizarea unor metode si produse moderne au avut ca rezultat o conexiune la internet mult mia rapida.

Cum noile telefoane aparute pe piata au un pret destul de mare si nu toti ne permite sa il platim, chiar si in cazul in care optam pentru un abonament pe doi ani oferit de o retea de telefonie mobila, sau fie ca realizam un credit… totalul de plata este in cele mai multe cazuri mult prea mare. Prin urmare avem la dispozitie mai multe posibilitati:

  • Optam pentru un telefon mai ieftin – nu toti ne dorim sa avem telefoane de ultima generatie, cele cu care sa ne mandrim printre colegi si asa mai departe, prin urmare putem opta pentru un telefon mai ieftin, dar la fel de performant. Caci uneori firma/brandul costa cel mai mult.
  • Asteptam ca telefonul sa se mai ieftineasca: pe masura ce trece timpul si apar noi modele pe piata, pretul telefoanelor scade, cum asa? E simplu si credem ca stie toata lumea, ca in momentul in care apare noul Iphone 12, pretul pentru un iphone 11 scade. Prin urmare, il poti achizitiona nou, la un pret mult mai mic decat cel pe care il avea la lansare.
  • Cumparam un telefon la mana a doua: poate pentru unii acesta optiune nu ii incanta deloc. Dar de cele mai multe ori, daca apelezi la firma de incredere, poti beneficia de un telefon performant, la un pret extraordinar de bun. Stim cu totii ca pretul telefoanele, a televizoarelor, a consolelor si asa mai departe – tot ce inseamna tehnologie noua – scade in momentul in care produsul este scos din cutie, astfel ca uneori un telefon second hand poate fi o alegere buna.

De ce doar uneori un telefon la mana a doua poate fi o alegere buna? Ei bine, atunci cand optezi pentru un produs second hand, trebuie sa ai in vedere si seriozitatea si profesionalismul celui/sursei care il pune la vanzare. Daca alegi sa cumperi un telefon de pe retelele de socializare s-ar putea sa trezesti ca acesta are defecte destul de majore si ca acesta nu poate fi folosit in mod corespunzator. Prin urmare ce sa fii atent atunci cand cumperi un telefon second hand trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte:

  • Sursa – alege sa cumperi gadgeturi doar din locuri serioase si credibile. Spre exemplu: t ro, pe langa faptul ca realizeaza o atenta verificare (a peste 30 de aspecte importante in functionarea telefoanelor mobile), si ofera un pret extraordinar de bun, ofera si garantie pentru produsul achizitionat. Garantia oferita poate fi de 3 luni sua 12 luni, bineinteles ca perioada se stabileste in functie de produsul ales si de pretul platit pentru acesta.
  • Verifica aspectul acestuia – in anunturile de vanzare se omit de cele mai multe ori informatiile esentiale, iar pozele pot fi inselatoare. Asa ca verifica cu atentie aspectul telefonului.
  • Verifica daca telefonul functioneaza in mod corespunzator – de cele mai multe ori nu ai timp s verifici toate functiile cele mai importante ale unui telefon atunci cand al achizitionezi din marketplace-urile site-urilor de socializare. Dar cum nu beneficiezi de nicio garantie, iti recomandam sa acorzi mai mult timp verificarii, faptul ca “nu a fost pus la incarcat” nu este o scuza si in nici un caz nu ar trebui sa cumperi un telefon pe care nu il poti testa.

Cu totii ne bucuram de reducerile de pret, dar pe lumea aceasta sunt foarte multi oameni care pot profita de naivitatea noastra. Prin urmare iti recomandam sa fii foarte atent atunci cand cumperi produse second hand. Mai mult decat atat iti recomandam sa apelezi la surse oficiale, surse care iti ofera garantie si se asigura ca tu beneficiezi de un produs care functioneaza corespunzator.

Achizitionarea unui produs la mana a doua este o afacere buna atunci cand apelezi la firme de incredere. Ai nevoie de un telefon? Verifica pret Samsung.