MacBook Pro 14 2021, potrivit nevoilor tale

Pe cat de variate sunt modelele de gadgeturi si dispozitive din ziua de azi pe atat de mare este si cererea pentru acestea. Cele mai cautate sunt ca de obicei smartphone-urile si laptopurile, alaturi de accesoriile potrivite pentru acestea.

Ne-am obisnuit deja ca majoritatea companiilor sa ne aduca cate un nou model de telefon in fiecare an astfel ca, cu timpul, avem de ales dintre mult mai multe variante. Exista atat persoane care aleg sa isi schimbe telefonul de fiecare data cand un nou model al aceleiasi serii apare cat si persoane care prefera sa pastreze un telefon pentru cat mai mult timp. Totodata, exista si cei care vor sa fie printre primii care pun mana pe un nou model fiind nevoie asadar de un magazin de incredere, care sa le poata oferi asta cat mai rapid.

Avand o experienta vasta in domeniu si dorinta de a le oferi romanilor acces cat mai usor la dispozitive noi si tehnologie, Quickmobile.ro a fost printre primele magazine care a adus de-a lungul anilor cele mai noi si mai bune modele de smartphone-uri, laptopuri si accesorii. Iar in acest an, in exclusivitate, ne pun la dispozitie noile modele de MacBook Pro 2021 de 16 si 14 inch.

Tot in exclusivitate gasim in magazin si castile wireless Apple AirPods Generatia 3 cu tehnologia Spatial Audio, capabile sa ne ofera o experianta mai buna in ceea ce priveste sunetul si comfortul in a le purta, avand un design modern si elegant, cu linii bine definite si o configuratie de top. AirPods a devenit deja un nume cunoscut inca de la aparitia primului model, fiind un „must have” pentru posesorii si fanii Apple. Compatibile cu toate dispozitivele Apple, acestea sunt perfecte atat pentru a asculta muzica, a urmari un film sau a conversa cu alte persoane.

In ceea ce priveste autonomia, castile ofera pana la 6 ore de ascultare si 4 de vorbire iar impreuna cu husa speciala, avem la dispozitie 30 de ore de ascultare si 20 de vorbire.

Revenind la modelele MacBook, ambele ne pun la dispozitie o configuratie de ultima generatie, bazata pe procesoare rapide, cu 10 nuclee, alaturi de placi video de pana la 4GB, memori RAM de pana la 32GB si spatii de stocare imense, ce pot varia intre 512GB si chiar 8TB la versiunea de 16inch. Totodata, ambele dispun de tehnologii moderne la nivelul ecranului, tastaturii si in ceea ce priveste sunetul.

Avand un ecran ceva mai generos, MacBook 16 2021 este perfect pentru a realiza sarcini care necesita mai mult spatiu de lucru. Laptopul poate fi se asemenea conectat la un maxim de alte 3 ecrane si un televizor 4K, oferindu-ne astfel un spatiu de lucru mai mult decat suficient. Iar datorita configuratiei excelente, multitasking-ul nu va fi o problema. Doar noi sa putem tine pasul cu asta.

Apple si mai ales, modelele MacBook, sunt alegerea multor firme, atat pentru activitati de office cat si multe altele, datorita eficientei, autonomiei dar si designului lor modern si formal. Desigur, asta nu inseamna ca nu sunt la fel de bune si pentru a fi utilizate acasa, de catre o anumita persoana, indiferent de sarcinile pe care am dori sa le desfasuram. Fara indoiala ca avand la indemana toate aceste tehnologii inglobate, putem rula orice.

Modelul Pro 14 2021, echipat cu noile cipuri M1 Pro si M1 Max aduce totul la un alt nivel. Rapide si eficiente, acestea ofera o cu totul alta experienta in utilizare. Alaturi de ecranul cu tehnologia Liquid Retina XDR si un sunet de cea mai buna calitate, cu tehnologia Spatial Audio, nici nu mai avem nevoie de altceva.

Toate aceste 3 dispozitive pot fi gasite in exclusivitate in magazinul Quickmobile tot anul 2021, la cele mai bune preturi.