De ce sa cumperi noul iPhone 13

Inca de cand s-a anuntat posibilitatea pentru precomanda la magazinul Quickmobile pentru iPhone13, multi au plasat o comanda, deoarece noile dispozitive Apple sunt o capodopera tehnologica!

IPhone 13 este aici. Fie ca aveti un iPhone 12, 11 sau chiar mai vechi, exista o multime de motive pentru a face upgrade la iPhone-ul din acest an.

Dupa cum probabil stiti, Apple aduce aceleasi dimensiuni iPhone 12 pe iPhone-ul din acest an: 5,4 inci, 6,1 inci si 6,7 inci. Aceasta inseamna ca puteti alege intre iPhone 13 mini si iPhone 13 Pro Max.

De cand Apple a adus inapoi culori distractive cu iPhone XR, unul dintre lucrurile pe care le asteptam cu nerabdare pe un nou iPhone sunt schimbarile de culoare. Anul acesta, Apple a incrucisat nu numai iPhone 13 Pro cu noul Sierra Blue, ci si iPhone 13 cu o noua optiune roz.

Pentru modelele obisnuite, puteti obtine in continuare Midnight, Starlight, Blue si Red, in timp ce in versiunea Pro, exista Graphite, Silver si Gold, care arata cu adevarat premium.

Si, chiar daca nu ar trebui sa faceti upgrade doar pentru culoare, multor oameni le place sa arate ca au un telefon nou bazat pe culoarea acestuia.

Apple spune ca iPhone 13 si iPhone 13 mini includ un „salt masiv in designul camerei” cu o noua camera Wide, care aduna cu 47% mai multa lumina pentru a reduce zgomotul si imagini mai luminoase. Apple a adaugat, de asemenea, stabilizarea optica a imaginii prin schimbarea senzorului la toate noile iPhone-uri.

Aceste noi telefoane introduc, de asemenea, o noua functie de mod Cinematic, care inregistreaza videoclipuri de persoane, animale de companie si obiecte cu efect de profunzime si schimbari automate de focalizare.

Apple introduce, de asemenea, ceva pe care il numeste Stiluri fotografice, pe care le descrie ca preferinte personalizate si filtre care aplica in mod inteligent ajustarile corecte diferitelor parti ale fotografiei pentru a se asigura ca elementele importante, cum ar fi tonurile pielii, sunt pastrate.

Daca doriti sa mergeti si mai departe, iPhone 13 Pro si Pro Max au o camera Ultra-Wide cu o crestere de 92% a performantei la lumina scazuta, camera Wide are o imbunatatire de pana la 2,2 ori a performantei la lumina scazuta, in timp ce camera teleobiectiva include un nou senzor de zoom optic de 3x.

Cu camerele actuale, Apple introduce macro fotografie, Smart HDR 4, inregistrare video ProRes si modul de noapte imbunatatit pentru toate cele trei camere.

Apple a dublat spatiul de stocare cu iPhone 13 si acum incepe cu o configuratie de 128 GB. Asta inseamna ca mai multi oameni se vor simti confortabil cheltuind mai putin pe un telefon nou si vor avea in continuare suficient spatiu de stocare.

Pentru cei care doresc cu adevarat un SSD extern ca iPhone, Apple ofera utilizatorilor iPhone 13 Pro o alegere de configurare de 1 TB. Deci, indiferent daca mergeti cu cel mai accesibil iPhone sau cel mai scump, acum Apple va acopera.

Puteti alege intre 128 GB, 256 GB si 512 GB in toate modelele si pana la 1 TB cu versiunile Pro.

Quickmobile.ro ofera gama completa de telefoane iPhone 13 standard,  iPhone 13 mini,  iPhone 13 Pro si  iPhone 13 Pro Max!