Pe si-law te afli pe site-ul celui mai bun aparator roman din Israel

Abia ai venit in Israel si ghinioanele se tin lant. Esti singur, dezorientat, te simti pierdut in lumea asta mare. Ai venit de dragul familiei, sa te poti implica mai mult in sustinerea ei, prin banii trimisi regulat acasa si ieri ai pierdut permisul de conducere.

Ti s-a spus intr-o engleza pe care ai inteles-o ca ti se retine permisul fiindca ai comis o serie intreaga de infractiuni grave si sa fii multumit ca ai scapat cu atat.
Masina cu care ai venit aici era mana ta dreapta, fiindca iti asigura mobilitatea. Cu GPS-ul ajungi rapid unde ai nevoie, cu toate ca te misti intr-un areal necunoscut.
Iti este greu sa folosesti mijloacele de transport in comun, fiindca nu stii unde sunt statiile, orarul curselor, cum se procedeaza sa iti scoti abonament. In plus, cu autobuzul, metroul sau tramvaiul consumi mai mult timp decat cu masina personala, fiindca transportul in comun parcurge mereu ruta ocolitoare, in timp ce tu o alegi pe cea mai scurta dintre ele.
Ai masina ta, opresti in piata, in timp ce te intorci acasa si iti faci aprovizionarea. Dar simultan cu permisul, toate aceste facilitati s-au dus!
Daca intri insa pe http://www.si-law.ro vei constata ca esti la un click sau la un apel telefonic de permisul de conducere care ti-a fost retinut. Este suficient sa iei legatura cu Samy Ilie si in cateva ora vei primi permisul de care ai atat de mare nevoie.
Nu esti primul roman caruia i s-a intamplat asta si care a apelat la maestru!
Pentru multi, retinerea permisului nu are importanta, dar pentru soferii profesionisti este perceputa ca fiind o mare nenorocire.
Dragul meu, daca abia ai sosit in Israel si ai inceput munca de doua zile, iar in dimineata celei de a treia zile ti s-a retinut permisul, nu dispera!
Samy Ilie te asteapta sa il suni si sa ii spui totul. Nu esti singur, ci ai la dispozitie un avocat renumit in aceasta tara, care a facut istorie in cei 33 de ani de cariera.
Dar se pot intampla lucruri si mai rele. Poti fi nedreptatit de catre angajator si ai nevoie de un avocat, sa fii repus in drepturi.
Diferentele legislative dintre cele doua state te pot transforma in infractor fara voie, fiindca lucruri care iti erau permise in Romania sunt interzise acolo si ai incalcat legea, fara sa fi stiut.

Sigur ca te temi sa fii anchetat de politie sau sa apari in fata instantei, fara un aparator in care ai incredere.
Intra pe site-ul recomandat de mine la inceput si vei gasi datele de contact ale avocatului care iti va apara interesele si iti va gasi circumstante atenuante care sa te scape de pedeapsa!
De ce Samy Ilie si nu alt avocat?

Iata lista lunga a argumentelor:
-este un avocat cu o cariera impresinonata si stie cum sa construiasca perfect o aparare atat in fata instantelor civile, cat si a celor penale.
Cu tine discuta in limba de acasa, dar pledoaria o rosteste clar si elegant in ebraica sau in engleza. Ai nevoie de cineva sa iti eplice tot ce trebuie sa declari si sa iti traduca declaratia cu maxima acuratete?
Te poate ajuta la fel de bina sa cumperi legal case sau terenuri in Israel, sa infiintezi o firma, initiindu-te in legislatia statului, sa nu fii amendat sau sa comiti infractiuni financiare.

-Samy Ilie este la dispozitia ta oricand, fiindca accepta sa preia si cazurile foarte urgente. Esential este sa stii datele sale de contact si sa il soliciti. Daca ti s-a luat permisul la ora 7,30 dimineata, dupa cateva minute il poti suna sa il rogi sa intervina. La fel poti sa procedezi, in cazul in care esti arestat sau anchetat de politie. Nu da declaratii, pana nu soliciti prezenta lui si nu il chemi sa te scoata din necaz!

-Cei 33 de ani in care a ocupat functii importante au insemnat ani de acumulare a unei experiente demne de invidiat, fiindca a interactionat sau a condus structuri importante ale statului.
Din acest punct de vedere esti asigurat: Samy Ilie stie exact cum procedeaza instantele civile sau penale, ce dovezi atarna decisiv in solutionarea dosarului respectiv, pentru el functionarea justitiei in Israel nu mai are secrete.

In acelasi timp, trebuie subliniat faptul ca este foarte apreciat si ca are un cuvant important de spus in justitia statului pe care l-a slujit cu credinta si pricepere peste 3 decenii.
Legislatia israeliana nu are secrete pentru el si acest aspect te va ajuta si mai mult.

-Samy Ilie nu renunta si lupta pentru tine pana la sfarsit. In cazul unei condamnari definitive, ii scrie presedintelui solicitandu-i gratierea ta.
Cand alegi aparatorul, sa tii cont de acest aspect, fiindca ai nevoie de un luptator adevarat care sa iti apere cu hotarare drepturile!
Este greu sa traiesti, sa lucrezi printre straini si sa ai probleme cu justitia sau cu politia. Ajungi sa crezi ca toti comploteaza impotriva ta, dar poti sa fii precaut si sa scoti asul din maneca la timpul potrivit: datele de contact ale lui Samy Ilie.
Poti sa le notezi atat pentru tine, daca tu esti cel plecat, cat si pentru cei dragi, in cazul in care ei se afla in Israel.
Fii precaut si solicita-i o consultanta si inainte de a comite o ilegalitate. In tot ce faci, lasa-l sa te sfatuiasca si nu vei gresi!
Ai nevoie de consiliere fiindca te afli pe un teren necunoscut, cu legi necunoscute, diferite de cele din Romania.